About

Our Party Event

Weet je nog, die legendarische verjaardagsfeesten of stapavonden van vroeger, toen het nog allemaal ging om zorgeloos genieten en dansen?

TESA FESA draait om dat nostalgische gevoel en betekent ‘proef het feest’ in het Surinaams. En dat is nou precies ook onze belofte. Wij beloven dat je het feest zal proeven en als je moe gedanst huiswaarts keert direct weer trek zal krijgen in de volgende editie. Want TESA FESA wordt niet voor niks het lekkerste feest van Nederland genoemd…

NIet meer weg te denken

TESA FESA een feest dat niet meer weg te denken valt uit het uitgaansleven in Rotterdam (Bird, SUR en NORA Rotterdam). Ook in Amsterdam is het inmiddels een doorslaand succes (Hotel Arena en Melkweg). Al jaren staat TESA FESA er om bekend jou terug te brengen naar die oude, vertrouwde vibes en dat ‘o ja!-moment’. Want bij TESA FESA draait het om vroeger, de nostalgie. Handen in de lucht als je die urban, Caribische en Latin tunes van toen weer wil horen en die oude bekenden weer tegen het lijf wil lopen. Tesa Fesa is in 2013 begonnen als verjaardagsfeest van Miquil Tjon Kon Fat en Gino Refos. Twee neven die besloten samen hun verjaardag in een club te vieren.